Titlul proiectului: „MEȘTERUL TURISTIC - integrarea abilităților meșteșugărești în turismul local - alternativa viabilă de revitalizare a spațiului rural” POSDRU/135/5.2/S/131192

Investește în oameni! - Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Cui se adreseaza Centrul Pilot?

În cadrul Centrului se vor desfasura activitati de informare, asistenta si promovare a persoanelor din grupul tinta care doresc sa dezvolte o mica afacere, utilizând mestesugul învatat în cadrul cursurilor de calificare derulate prin proiect.

Centrul va functiona pâna la data de 31 decembrie 2018 si va fi deservit de personalul echipei de implementare.

În cadrul Centrului se vor derula activitatile/întâlnirile cu prestatorii de servicii din cadrul proiectului, cu grupul tinta din cadrul proiectului, cu persoane din domeniul turistic si mestesugaresc care doresc sa se implice în activitatea de promovare si dezvoltare a mestesugurilor traditionale, precum si cu partenerii proiectului. Totodata, Centrul va gazdui evenimentele care se vor organiza în cadrul proiectului, în perioada de implementare si monitorizare.

Evenimente

Conferinta - 09.12.2015
Invitatie

Conferinta - 09.12.2015

» Vezi toate evenimentele